top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

press release

Онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати и практични вежби со ЛС ВебПлата

Логин Системи и Каровска ДООЕЛ организираат онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати на 31 март 2021.

пишува:

Angel Face

логин системи

04.05.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Онлајн тренинг за пресметка на бруто и нето плати и практични вежби со ЛС ВебПлата

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје, 22.03.2021. Логин Системи, провајдерот за бесплатна пресметка на плати и сметководствено-консултативното биро Каровска ДООЕЛ објавуваат дека во тек е регистрацијата за онлајн тренингот за пресметка на бруто и нето плати што ќе се одржи на 31 март 2021 година. Онлајн тренингот (вебинарот) ќе трае еден час и половина со почеток во 17 часот.


Предавачи на вебинарот се Мери Каровска, овластен сметководител и сопственик на смтководствено-консалтинг биро Каровска ДООЕЛ и Венко Глигоров, автор на веб апликацијата за пресметка за плати и со-сопственик на Логин Системи.


Котизацијата за учество чини 354 денари со вклучен ДДВ, а за првите десет пријавени учесници е бесплатно. Подетални информации и пријавување се прави на страницата https://www.loginsystems.biz/events/vebinar-presmetka-na-plati-2021.


 

Каровска ДООЕЛ од Скопје е лиценцирана компанија за сметководствени, консалтинг и едукативни услуги од областа на финансиите и сметководството, значи сметководство, консалтинг и финансиски едукации. Повеќе информации на https://karovska.mk/.


Логин Системи е софтверски провајдер на сметководствено-деловни системи за средни фирми. Своите решенија ги базира на светски-распространетиот Microsoft Dynamics 365 Business Central (поранешен Microsoft Dynamics NAV или Navison).

2 comments

2 Comments


Admin (LS)
Admin (LS)
Mar 24, 2021

КАКО ДА СЕ ИСКОРИСТИ КУПОНОТ ЗА БЕСПЛАТНО УЧЕСТВО


Се избира количина на билети. На пример, еден билет. Приказ на сликата подолу.


Избор на количина на билети
Избор на количина на билети

Потоа се кликнува на копчето Checkout.


Се става кодот WBPLATI во назначеното пола како на сликата подолу.


Внесување на купон за бесплатно учество
Внесување на купон за бесплатно учество

Износот за плаќање станува Нула. Кликнувате на копчето Продолжи.


Like
Admin (LS)
Admin (LS)
Apr 01, 2021
Replying to

Наредниот вебинар е закажан за 15 април 2021. Повеќе на www.loginsystems.biz/nastani.

Like
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png