top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Мобилна Android апликација на Логин Системи на Google Play

Скопје, 09.06.2017. Денес, Логин Системи, овластениот провајдер на Dynamics NAV решенија, објавува дека мобилната апликација за паметните...

пишува:

Angel Face

Автор

09.06.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Мобилна Android апликација на Логин Системи на Google Play

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Скопје, 09.06.2017. Денес, Логин Системи, овластениот провајдер на Dynamics NAV решенија, објавува дека мобилната апликација за паметните телефони Android е расположива за преземање од продавницата Google Play. Корисниците на апликацијата ќе може да ги проверуваат најновите информации за ERP, CRM и деловната интелигенција базирани на Dynamics NAV на своите паметни телефони Android.


"Работевме подолго време на адаптирање на нашиот веб сајт и помошните аликации за пријатно користење со мобилните телефони Android и iOS", изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. "Целта ни е да ги направиме што е можно подостапни информациите за технологиите и алатките кои се важни за управувањето на компаниите и институциите какви што се ERP, CRM и деловната интелигенција Power BI".

Покрај можностите да се следат објавите и блоговите поврзани со Dynamics NAV, мобилната апликација е оспособена за интеракција и користење на форумот за бизнис и менаџмент, како и четување со стручните лица од Логин Системи. На долниот дел од екранот секогаш се на располагање копчињата за контактирање со Логин Системи.

"30% од посетителите на нашиот веб сајт доаѓаат преку мобилните телефони, а очекуваме таа бројка да расте.", заврши Венко Глигоров. "Преку услугата Нотификација ќе ги информираме нашите корисници, како и потенцијалните корисници инстантно за одредени вести, соопштенија или предупредаувања".

Мобилната апликација може да се преземе од Google Play на адресата https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appswiz.loginsystems&hl=en.


Мобилната апликација го има препознатливото лого на Логин Системи за социјалните мрежи.


# # #

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најкомплетниот интегриран систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.


Dynamics NAV Implementer

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page