top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Макас Инженеринг е првиот корисник на месечните ERP пакети со Dynamics NAV

Скопје, 14.06.2017. Логин Системи и Макас Инженеринг склучија договор за имплементирање на Microsoft Dynamics NAV 2017 во Макас...

пишува:

Angel Face

Автор

13.06.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Макас Инженеринг е првиот корисник на месечните ERP пакети со Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif


Dynamics NAV во Макас Инженеринг

Скопје, 14.06.2017. Логин Системи и Макас Инженеринг склучија договор за имплементирање на Microsoft Dynamics NAV 2017 во Макас Инженеринг за реализација на своето сметководствено и деловно работење.

Според договорот, Макас Инженеринг ќе го префрли своето сметководство на Dynamics NAV и ќе ги користи функционалностите за финансии и основни средства, плати, управување со релациите со купувачите (анг. CRM) и деловната интелигенција Power BI. Услугите може да се користат со компјутери но и со паметни телефони Android и iOS, како и преку веб интерфејс.

“Се одлучивме за Dynamics NAV и Логин Системи бидејќи ова решение ни овозможува да имаме платформа која ќе го поддржи нашиот напредок и раст во ИТ и телекомуникацискиот сектор”, изјави Марко Петровиќ, главен системски архитект во Макас Инженеринг.

Корисниците на хостинг и комуникациски услуги се суштината на работењето на Макас Инженеринг и со оваа платформа им се овозможува да имаат навремени и квалитетни извештаи, да опслужуваат повеќе корисници со постоечките ресурси на фирмата и да ги планираат идните активности.

Макас Инженеринг е првата фирма што го избра атрактивниот пакет за ERP услуги што неодамна е објавен на веб страната на Логин Системи.


Микро пакет за сметководство и CRM

Пакет за сметководство и CRM

Пакетот ERP овозможува да се искористуваат потенцијалите и стручноста на сите чинители кои работат како еден тим. Фирмата го користи Dynamics NAV и прави фактури, го полни со други податоци и изведува трансакции. Надворешниот сметководител повремено ги контролира деловните книги преку веб, а Логин Системи се грижи услугите да работат во секое време за корисникот.


Симбиоза меѓу корисник, надворешен сметководител и Логин Системи

Искористување на најдоброто од сите

"Ни се допадна и атрактивната понуда на принципот на месечна претплата со намалени цени”. завршува Марко Петровиќ.

Логин Системи продолжува со прилагодувањето на Dynamics NAV да биде атрактивен систем за деловно работење кај организациите со различна големина и потреби. Повеќе за пакетот што е предмет на договорот меѓу Логин Системи и Макас Инженеринг има на линкот тука.

 

Информации за Макас Инженеринг може да се најдат на веб страната www.makas.biz или на нивната фејсбук страна на линкот тука.

Почнувајќи од 2002ра година, Логин Системи поставува и одржува ERP решенија за успешни мали и средни фирми во Македонија и регионот. Стручниот тим на Логин Системи го прилагоди Dynamics NAV на македонските прописи и создаде ERP пакети за месечна претплата на Dynamics NAV и поврзаните услуги и консалтинг. Повеќе за Логин Системи има на www.loginsystems.biz.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page