Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif


Фени и Логин Системи соработуваат речиси 10 години во изградбата и одржувањето на софтверот за сметководство и ЕРП. Последните две години Логин Системи покажаа посебни квалитети во изведбата на нашите сложени барања во набавките и магацинското работење. Периодов успешно ја изведоа и унификацијата на контниот план на ниво на цела групација која планираме да ја спроведеме во Фени и во другите наши фирми.

Сашко Ѓорчевски, маркетинг менаџер, Фени Индустриес


http://www.cunicoresources.com/FeniIndustries/en

Поврзано:

Cunico Resources N.V., прва од корисниците со Dynamics NAV 2017

Други изјави на корисници има на линкот www.loginsystems.biz/rekoa-za-nas

#MK

arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan