top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

функционалности

Бесплатна пресметка на плата, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман за 2022 година

Логин Системи објавува дека ги ажурираше податоците за плата за 2022 год. и истите се имплементирани во бесплатниот веб калкулатор за плата.

пишува:

Angel Face

Автор

07.02.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Бесплатна пресметка на плата, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман за 2022 година

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 06.02.2022. Логин Системи, фирмата со најсеопфатниот веб калкулатор за плата во Македонија, објавува дека ги ажурираше податоците за плата што ќе се користат во 2022ра година и истите се имплементирани во бесплатниот веб калкулатор за плата.

ЛС Веб Плата - бесплатно пресметај плата

Веб калкулаторот за плата на Логин Системи е едноставен за користење и дава прегледен испис и печатење на пресметката на плата. На располагање на корисникот му е да го внесе месецот и годината во која се пресметува платата, а може да стави и години на минат труд како и работен ангажман во текот на месецот.
Активирање на веб калкулаторот за плата се прави со користење на линкот Пресметка на плата.Дополнителни информации


Погледни дополнителни информации или алатки на Логин Системи:
 

За Логин Системи


Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page