top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Четување на веб сајтот на Логин Системи

Скопје, 20.03.2017. Логин Системи ги информира своите корисници и посетители на веб сајтот дека од денес е во функција услугата за...

пишува:

Angel Face

Автор

20.03.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Четување на веб сајтот на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 20.03.2017. Логин Системи ги информира своите корисници и посетители на веб сајтот дека од денес е во функција услугата за четување на веб сајтот www.loginsystems.biz. Со оваа услуга Логин Системи ќе биде поблиску со посетителите на сајтот за да може да ги насочи во вистинска насока или да реши одредена ситуација на лице место.


„Нашите фиксни телефони многу малку звонат во последните години. Целата комуникација ја правиме преку емаил пораки, мобилни телефони и секако преку социјалните мрежи.“ изјави Венко Глигоров, главен менаџер во Логин Системи. „Навиките на луѓето за дознавање на новитети и решавање на проблеми се сменија и тие повеќе се на интернет сурфајќи по веб сајтови. Оваа група на корисниците сакаме да ја поддржиме преку сервисот за четување.“

Услугата за четување се активира во долниот десен агол на екранот од веб прелистувачот. Корисникот ќе го опслужува оператор кој е слободен во моментот, а ако има потреба, четот може да се пренасочи на соодветно стручно лице од Логин Системи. Во случај да нема активен оператор, посетителот се става на ред на чекање, или може да испрати порака.


Microsoft Dynamics NAV Macedonia, НАВ Македонија, четување

„Моментално ни е актуелно организирањето на брифингот за Dynamics NAV и со овој сервис ќе ги опслужиме и заинтересираните кои го посетуваат сајтот надвор од работното време“, завршува Венко Глигоров.

 

Формирана во 1991ва година, Логин Системи е компанија за планирање, развој, имплементирање и поддршка на софтверски системи за сметководство и ЕРП базирани на Microsoft Dynamics NAV. Фирмата има искуство во работењето со Dynamics NAV повеќе од десет години во Македонија, Косово и Албанија. Повеќе информации има на www.loginsystems.biz или на Facebook страната www.Facebook.com/LSMacedonia.

Корисни линкови:

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page