top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Поставени ознаките со новото лого на Логин Системи

Скопје, 13.10.2017. Ознаките со новото лого се поставени во просториите на Логин Системи на ул. Гиго Михајловски бр. 3а во Скопје....

пишува:

Angel Face

Автор

13.10.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Поставени ознаките со новото лого на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 13.10.2017. Ознаките со новото лого се поставени во просториите на Логин Системи на ул. Гиго Михајловски бр. 3а во Скопје.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.

Креирањето на ознаките и нивното поставување го изведе фирмата Макас Инженеринг. Повеќе инмформации за Макас инженеринг има на http://makas.biz/zanas.html.


 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најсеопфатниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png