top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Оглас за работа „Систем-инженер и Програмер“

Логин Системи има потреба од двајца колеги во делот на систем-инженерство и програмирање. Кандидатите треба да имаат факултетско...

пишува:

Angel Face

Автор

21.09.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Оглас за работа „Систем-инженер и Програмер“

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Оглас за работа на Логин Системи

Логин Системи има потреба од двајца колеги во делот на систем-инженерство и програмирање. Кандидатите треба да имаат факултетско образование од областа на информатичката технологија, познавање на англискиот јазик и возачка дозвола.

Работните задачи опфаќаат активности околу дизајн, програмирање и поддршка на Dynamics NAV и клиентски апликации. Предност ќе имаат кандидатите со познавање на .NET, Visual Studio, Microsoft SQL Server и VMWare. Не е потребно работно искуство бидејќи сме спремни да работиме ви изградбата на кариерата на избраните кандидати.

Објавата трае до 15.10.2016 до 16 часот. Во пријавата кандидатот треба да наведе за кое место се пријавува. Повеќе информации и пријавување на линкот „Пријавување за работа во Логин Системи“.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page