top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Шифри за плаќање кај единствените платни инструменти

Шифрата на плаќање која се впишува на инструментот е нумеричка ознака која соодветствува на описот наведен во целта на дознаката и се...

пишува:

Angel Face

Автор

08.04.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Шифри за плаќање кај единствените платни инструменти

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Шифрата на плаќање која се впишува на инструментот е нумеричка ознака која соодветствува на описот наведен во целта на дознаката и се избира од следниот преглед и објаснение:


Табела: шифри за плаќање кај платни инструменти

Шифрите може да ги преземете во ПДФ формат тука.


Шифри за плаќање

 

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации за Логин Системи може да се добијат на www.loginsystems.biz/za-nas.

1 comment

1 Comment


Guest
Jun 25, 2021

Ја споделувам оваа информација на овој начин затоа што би сакал да го донирам моето богатство на некој што верува во БОГ. Очигледно имам терминален тумор на мозок, мојот матичен лекар само што ме извести дека деновите ми се избројани кога мојата состојба ќе се влоши. Размислувам да ги донирам сите мои работи, бидејќи имам 385.000 евра на мојата сметка и не сакам да ги оставам во банка. Барам некој што може да го наследи ова ... Дали сте заинтересирани?


Е-пошта: santosanabelaa@gmail.com

Like
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page