Лиценцирање по пат на месечно изнајмување за Microsoft Dynamics 365 Business Central

Стартувај со минимална инвестиција.

Лиценци за именувани корисници

Секој корисник што се најавува треба да има соодветна лиценца. Минимален број е или една Essentials User или Premium User.

Фирмата не може да комбинира Essentials User со Premium User - или едниот тип или другиот тип на лиценца. Team Member се комбинира и со едниот и со другиот тип.

Дополнителни објекти

Изборот на објекти зависи од дополнителното решение што корисникот го избрал.

Ако сакаш да ги поседуваш лиценците, прегледај го лиценцирањето со трајни лиценци

Ако ти треба понуда скроена по твоја мерка,

кликни тука

Закажи средба за бесплатен совет тука 

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan