top of page

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Со оваа лиценца се дава право за пристап на серверското решение Dynamics 365 Business Central и користење на сите функционалности освен Сервис и Напредно производство. 
 

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

Dyn365 BC Суштински корисник (месечна претплата)

SKU: 109107947
€51,94Price
Excluding Tax |

Со оваа лиценца се дава право за пристап на серверското решение Dynamics 365 Business Central и користење на сите функционалности освен Сервис и Напредно производство. 
 

Price Options
месечна претплата
€51,94every month until canceled
 • ИНФОРМАЦИИ

  Лиценцата дава право едно именувано лице (корисник) да пристапува на базата Business Central. Лиценцата се изнајмува и плаќа месечно.
   

 • ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

  Со лиценцата може да се инсталира клиентски софтвер кој ќе се прикачува на серверското решение Business Central. Користењето на решението може да биде преку апликацијата на десктоп компјутер (Windows), мобилен телефон (iOS или Android) и/или таблет (iOS или Android). 

 • ПОТРЕБНИ ПРЕДУСЛОВИ

  За да се користи лиценцата потребно е претходно да се избере сервер на кој ќе биде инсталирано серверско решение Business Central со македонска локализација. Серверот може да биде кај корисникот или да биде хостиран.

 • ШТО НЕ СОДРЖИ

  Лиценцата не содржи, а треба да се земе во предвид:

  • ДДВ од 18%
  • Инсталирање и конфигурирање кај корисникот
  • Дополнителни специфични-за-корисникот модификации надвор од предвидените функционалности и конфигурирања (не е задолжително)
    
 • Дополнителни информации

  Во случај корисникот сака да ја плати лиценцата однапред наместо да ја изнајмува, се избира трајна лиценца (perpetual). 

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Поврзани производи

Product LS

12

Ако поинаку не е наведено, цените се без влучен ДДВ кој изнесува 5% за софтверот, а 18% за услугите. Го задржуваме правото на промена на цените или производите без претходна најава. 

Сакаш помош? Избери од нашите консултантски услуги и воспостави брзо ERP систем во твојата организација.

bottom of page