Набавка на трајни лиценци Microsoft Dynamics 365 Business Central

Трајните лиценци се набавуваат однапред, а предноста е што фирмата ги третира лиценците како основно средство и со тоа го зголемува својот капитал

Однапред набавка на лиценци

Фирмата избира број на кориснички лиценци според бројот на лицата што ќе имаат корисничка сметка во Dynamics 365 Business Central. Овој модел со именувани корисници е различен од лиценцирањето со Dynamics NAV кој користи број на лиценци со истовремен пристап.

За да почне со користење на Dyn365 BC, фирмата мора да набави барем една лиценца Суштински корисник или Премиум корисник. Овие две лиценци не може да се комбинираат - или едните или другите.

Дополнителни објекти

Изборот на објекти зависи од дополнителното решение што корисникот го избрал.

Ако сакаш минимална инвестиција за почеток, прегледај го лиценцирањето по пат на месечно изнајмување (претплата)

Ако ти треба понуда скроена по твоја мерка,

кликни тука

Закажи средба за бесплатен совет тука 

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan