top of page

Dyn365 BC Член на тим (месечна претплата)

(Team Member SAL). Оваа лиценца има ограничени можности. Може да ги гледа сите податоци, а да ажурира само неколку табели-листи. Уште се нарекува Limited User.

Dyn365 BC Член на тим (месечна претплата)

Dyn365 BC Член на тим (месечна претплата)

SKU: 109107961
€5,94Price
Excluding Tax |

(Team Member SAL). Оваа лиценца има ограничени можности. Може да ги гледа сите податоци, а да ажурира само неколку табели-листи. Уште се нарекува Limited User.

Price Options
месечна претплата
€5,94every month until canceled
Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Поврзани производи

Product LS

12

Ако поинаку не е наведено, цените се без влучен ДДВ кој изнесува 5% за софтверот, а 18% за услугите. Го задржуваме правото на промена на цените или производите без претходна најава. 

Сакаш помош? Избери од нашите консултантски услуги и воспостави брзо ERP систем во твојата организација.

bottom of page