top of page

Лиценцирање по пат на месечно изнајмување

Стартувај со минимална инвестиција.

Лиценци за именувани корисници

Секој корисник што се најавува треба да има соодветна лиценца. Ако се избира Extended Additive User SAL, нивниот број мора да е ист со Standard User SAL.

Фирмата мора да избере барем еден Standard User SAL.

Дополнителни објекти

Изборот на објекти зависи од дополнителното решение што корисникот го избрал.

Локализација и надополнувања

Овозможи Dynamics NAV да работи според прописите и праксите во Македонија

Ако сакаш да ги поседуваш лиценците, прегледај го лиценцирањето со трајни лиценци

Ако ти треба понуда скроена по твоја мерка,

кликни тука

Закажи средба за бесплатен совет тука 

bottom of page