top of page

Основна МК локализација SAL (месечна претплата)

Ова е задолжителна функционалност за да може да се користи Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central во Македонија. Изработена од Логин Системи, таа е во функција во повеќе десетици фирми со години. Се набавува во ист број како целосните лиценци за Dynamics NAV / 365 BC.

Основна МК локализација SAL (месечна претплата)

Основна МК локализација SAL (месечна претплата)

€19,00Price
Excluding Tax |

Ова е задолжителна функционалност за да може да се користи Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central во Македонија. Изработена од Логин Системи, таа е во функција во повеќе десетици фирми со години. Се набавува во ист број како целосните лиценци за Dynamics NAV / 365 BC.

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Поврзани производи

Product LS

12

Ако поинаку не е наведено, цените се без влучен ДДВ кој изнесува 5% за софтверот, а 18% за услугите. Го задржуваме правото на промена на цените или производите без претходна најава. 

Сакаш помош? Избери од нашите консултантски услуги и воспостави брзо ERP систем во твојата организација.

bottom of page