ЕРП услуги за Dynamics NAV / 365 Business Central | Логин Системи

Најбрзо до посакуваните резултати

Ти го нудиме нашето најдолго и најразновидно искуство во работењето со ERP и Microsoft Dynamics NAV. За твојот бизнис и организација. Убедени сме дека со нас твоите цели ќе ги постигнеш најбрзо и со квалитетот што го бараш.
Ако се двоумиш, закажи термин да ти помогнеме.
Nothing to book at the moment
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan