top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Паметните полици на Kroger ја отфрлаат хартијата

Успешните иницијативи за дигитална трансформација се засноваат на ефикасност, прилагодување и дополнување на човечката генијалност.

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Паметните полици на Kroger ја отфрлаат хартијата

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Успешните иницијативи за дигитална трансформација се засноваат на ефикасност, прилагодување и дополнување на човечката генијалност. Тие, исто така, се стремат да создадат поодржливи бизниси, а нивното влијание обично има нарушувачки, долготрајни ефекти кои каскадираат низ повеќе индустрии, особено оние во кои процесите тешко се ажурираа поради технолошките ограничувања.


Во индустријата на супермаркетите, на пример, хартиените ценовници, купоните и памфлетите со неделни понуди беа норма со децении. Поради ова, искуството за купување беше речиси исто - до сега.


Дознајте како Крогер го носи информациското богатство на интернетот до глетките, звуците, допирот и чувството на супермаркет #продажба благодарение на #Microsoft #Azure.


Видео: Паметните полици на Крогер ја отфрлаат хартијата, ги испуштаат светлата и ги воодушевуваат купувачите


Во написот, ќе добиете увид во Kroger's Enhanced Display for Grocery Environment (EDGE) и како тој ги користи сензорите на Microsoft Azure и IoT за да создаде уникатно, персонализирано искуство за купување за потрошувачите - сето тоа додека заштедува повеќе од 1,7 милијарди киловат часови од неговото имплементација.

LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page