top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

видео

MSDyn365

Крогер: Видео аналитика за акција

Во ова видео, ќе гледате како Крогер, најголемиот синџир супермаркети во САД, користи видео аналитика за да ги подобри операциите...

пишува:

Angel Face

логин системи

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Крогер: Видео аналитика за акција

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Прилагодливоста во малопродажната индустрија може да се покаже како доста предизвикувачка. Потребни се тони податоци, капацитет за прецизна анализа на споменатите податоци и креативност за иновации врз основа на добиените резултати. Сето ова мора да се изврши притоа обезбедувајќи интуитивно искуство за купување што го максимизира достапниот простор и избегнува презаситеност, и визуелно и физички. Ако ова звучи сложено, тоа е затоа што е - но кога е правилно направено, може да отклучи огромен број можности да им обезбедите на вашите купувачи искуства прилагодени.


Во ова видео, ќе гледате како Крогер, најголемиот синџир супермаркети во САД, користи видео аналитика за да ги подобри операциите и да создаде искуства за клиентите што генерираат приходи.


Видео: Крогер, видео аналитика за акција#cloud #azure
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Малопродажба и работа со каси (месечна претплата)

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page