top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Некои би рекле дека купувањето на намирници, цените и понудите одат рака под рака.


Сепак, традиционалните хартиени купони и ценовни ознаки се крајно неефикасни. Прво и основно, тие се спротивно на еколошки и повеќето од нив завршуваат како нерециклиран отпад. Потоа, тука е прашањето за трошоците за производство, кои не само што вклучуваат производство на илјадници средства, туку и логистика на нивното складирање и дистрибуција. И на крај, тука е рачниот напор вклучен во менувањето, вклучително или ажурирањето на стотици ценовници низ продавниците на мало.


За среќа, дигиталната трансформација овозможи креативни и ефективни начини продавниците за храна да остават хартија зад себе засекогаш. Во ова видео, ќе научите како гигантот од малопродажната индустрија Крогер го води патот кон поефикасни, влијателни и еколошки искуства во супермаркетите.


Видео: Крогер: Дигиталните полици ги мамат клиентите


Гледајте како Крогер ја елиминира употребата на хартија и создава влијателни, еко-пријателски искуства #супермаркети со дигитални полици напојувани од #Microsoft.
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page