top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Дигиталната трансформација и помага на REGINA MARIA да испорача подобра грижа за клиентите

Погледнете како виртуелниот асистент на MS Teams ги намалува процесите на одобрување од денови на минути за HRI додека ја подобрува точноста

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Дигиталната трансформација и помага на REGINA MARIA да испорача подобра грижа за клиентите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

REGINA MARIA е водечки снабдувач на приватни здравствени услуги во Романија, со три меѓународно акредитирани болници, 45 свои клиники, 5.500 вработени и широка партнерска мрежа која опфаќа речиси 300 други институции.


Организацијата е веќе далеку на патот кон дигитална трансформација и се гордее со тоа што е најдигиталната здравствена компанија во Романија, но секогаш бара начини за дополнително да ги прошири своите дигитални способности и да ја искористи технологијата за да им помогне на своите пациенти, како и на својот бизнис.


Microsoft Dynamics 365 за продажба и Microsoft Teams обезбедија токму таква можност - вклучително и нов виртуелен асистент во Teams наречен „Ana“ кој помогна да се намалат процесите на одобрување за менаџерите од денови и недели на часови и минути.


Погледнете го ова видео за да дознаете како клучните технологии на Microsoft и овозможија на REGINA MARIA не само што значително да ги подобри искуствата на клиентите, туку и значително да ги подобри деловните процеси, што резултира со 20 проценти подобра прецизност на базата на податоци и 50 проценти побрзо решавање на приговорите.


Видео: Дигиталната трансформација и помага на REGINA MARIA да испорача подобра грижа за клиентите и поздрави бизнис процеси


Погледнете како виртуелниот асистент на #MicrosoftTeams Ана ги намалува процесите на одобрување од денови на минути за HRI додека ја подобрува точноста на базата на податоци и услугите за клиентите.


Погледнете го видеото за да откриете како, а потоа контактирајте со Логин Системи за да откриете како можеме да помогнеме дигитално да ја трансформирате вашата организација.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page