top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

COVID-19

технологија microsoft

Преглед на решение за градење на агилни деловни процеси

Способноста на организацијата брзо да се прилагоди на променливите околности никогаш не била покритична.

пишува:

Angel Face

логин системи

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Преглед на решение за градење на агилни деловни процеси

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Способноста на организацијата брзо да се прилагоди на променливите околности никогаш не била покритична. Треба да се погрижите вашиот тим да остане продуктивен и ефикасен преку пресврти.


Градењето агилни бизниси од Microsoft може да помогне. Научете како во ова видео со краток преглед.


Видео: Преглед на решение за градење на агилни деловни процеси


Дали сте спремни? Градењето агилни деловни процеси со #Microsoft е важен прв чекор. Ова видео може да ви покаже како да започнете.LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page