top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

COVID-19

Компанија луда по чоколадо, користи Microsoft Teams за градење лични односи

Tony's Chocolonely произлезе од изложувањето на новинарите за детски робови во индустријата за какао...

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Компанија луда по чоколадо, користи Microsoft Teams за градење лични односи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Холандскиот стартап Tony's Chocolonely произлезе од изложувањето на новинарите за детски робови во индустријата за какао и неговиот сон да ја направи трговијата со чоколадо без ропство.


Компанијата со седиште во Амстердам брзо се зголеми, но нејзините оригинални апликации за соработка не го поддржаа нејзиното меѓународно проширување или нејзините идеали за рамнотежа помеѓу работата и животот.


Microsoft Teams им овозможува на работниците во Тони Чоколонели да комуницираат на лично ниво со своите колеги во Европа, Америка и Африка. Додавањето телефонски способности го прави уште помоќен, со сè што е достапно во еден единствен интерфејс.


Видео: Компанија луда по чоколадо, користи Microsoft Teams за градење лични односи


Со Teams, членовите на тимот на Тони имаат неформален, лесен начин да соработуваат на проекти меѓу себе и со добавувачите користејќи ги Teams Rooms. Кога му е потребна соработка, Рик ван Дорн создава проекти во Тимови со секој работен тек како свој канал. „Користењето на каналите на Teams за работните текови на проектот ни дава лесна видливост на напредокот“, вели тој. „И бидејќи ги поставивме нашите добавувачи во тимови, лесно е да се добијат брзи одговори од нив кога ќе наидеме на блокирање проблеми на проектите“.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page