top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

COVID-19

Како тимот на НАСКАР, Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да победи на трки

Тркачките тимови како Hendrick Motorsports секогаш бараат начини да исцедат уште дел од секундата во перформансите.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Како тимот на НАСКАР, Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да победи на трки

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

За разлика од кое било друго натпреварување, НАСКАР е спорт каде што само една секунда од времето може да значи разлика помеѓу првото место и далечната десетина. Како такви, тркачките тимови како Hendrick Motorsports секогаш бараат начини да исцедат уште дел од секундата во перформансите.


Кога НАСКАР ги промени своите правила за да отвори пристап до различни потоци на податоци од секој автомобил - како што се брзината, нивото на сопирачките и позицијата на гасот, заедно со локацијата на GPS - на Хендрик му требаше решение за генерирање активни увиди од овие информации за телеметрија во реално време , и за споделување на овие информации во реално време со различни засегнати страни.


За да ја постигне оваа соработка со голема брзина, Хендрик се обрати до Microsoft Teams за неговите ефикасни комуникациски способности достапни на една единствена, погодна локација и за безбедноста на решението од типот на претпријатие, од крај до крај.Видео: Како тимот на НАСКАР, Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да победи на трки


Погледнете го видеото за да видите како Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да ја преведе тркачката телеметрија во реално време во молскавични одлуки и побрзи перформанси на тркачки автомобил.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page