top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

COVID-19

Видео: Останете поврзани со Teams

Бидејќи се повеќе вработени работат од дома, од клучно значење е да им се помогне да се чувствуваат поврзани.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Бидејќи се повеќе вработени работат од дома, од клучно значење е да им се помогне да се чувствуваат поврзани. Со Microsoft Teams, вашиот тим може лесно да се поврзе и да соработува - сето тоа додека е социјално дистанцирање и останува безбеден.


Ова видео нагласува како Teams им помага на луѓето да останат поврзани — дури и додека се социјално дистанцирани. Накратко и визуелно опфаќа различни функции на Microsoft Teams, покажувајќи ви како лесно да комуницирате и да соработувате. Погледнете го ова кратко видео за да видите како можете да го зајакнете вашиот тим.


Видео: Останете поврзани со Teams


Овозможете го вашиот тим да остане поврзан со #MicrosoftTeams и да го одржувате бизнисот непречено — дури и додека работите од дома.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page