Accounting Documents
995
Синтетска сметка

Обврски за примени туѓи недвижности, постројки и опрема

На сметката 995 -Обврски за примени туѓи недвижности, постројки и опрема, се евидентираат обврските врз основа на средства евидентирани на сметката 990.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan