Accounting Documents
942
Синтетска сметка

Останати резерви

На сметката 942 - Останати резерви, се евидентираат резервите за награди и други резерви за кои не постои посебна сметка во рамки на групата 94.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan