Accounting Documents
930
Синтетска сметка

Ревалоризациони резерви на нематеријални и материјални средства

На сметката 930 - Ревалоризациони резерви на нематеријални и материјални средства, се евидентира промената на нематеријални средства, недвижности, постројки и опрема.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan