Accounting Documents
781
Синтетска сметка

Нето добивка од прекинато работење

На сметката 781 - Нето добивка од прекинато работење, се евидентира добивката на организационите делови за кои е донесена одлука за прекин на работењето.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan