Accounting Documents
779
Синтетска сметка

Останати финансиски приходи

На сметката 779 - Останати финансиски приходи, се евидентираат приходи кои не се евидентирани на другите сметки во рамки на групата 77.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan