Accounting Documents
777
Синтетска сметка

Нереализирани добивки (приходи) од финансиски средства

На сметката 777 - Нереализирани добивки (приходи) од финансиски средства, се евидентираат приходите од зголемување на вредноста на акциите, уделите и останатите финансиски средства.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan