Accounting Documents
77
Група

ФИНАНСИСКИ ПРИХОДИ

На сметките од групата 77 - Финансиски приходи, се евидентираат приходите според називите на сметките од оваа група. Овие приходи се вреднуваат во согласност со МСС 18, МСС 21, други релевантни МСФИ и оддел 30 и други релевантни оддели на меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan