Accounting Documents
746
Синтетска сметка

Приходи од специфично работење на неповрзани друштва

На сметката 746 - Приходи од специфично работење на неповрзани друштва се евидентираат приходите од извозници, од увоз за туѓа сметка, од комисиона и консигнациона продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan