Accounting Documents
730
Синтетска сметка

Приходи од продажба на добра (производи, стоки) и услуги на поврзани друштва во земјата

Приходите се признаваат и се вреднуваат во согласност со МСС 18, МСС 11 и оддел 23 од меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти и други релевантни МСФИ.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan