Accounting Documents
675
Синтетска сметка

Биолошки средства кои се чуваат за продажба

На сметката 675 - Биолошки средства кои се чуваат за продажба се евидентираат биолошките средства кои се набавени заради продажба, односно користените биолошки средства за кои е донесена одлука за продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan