Accounting Documents
670
Синтетска сметка

Нематеријални средства кои се чуваат за продажба

На сметката 670 - Нематеријални средства кои се чуваат за продажба, се евидентираат нематеријалните средства кои се набавени заради продажба, односно користените нематеријални средства за кои е донесена одлука за продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan