Accounting Documents
469
Синтетска сметка

Останати расходи од работењето

На сметката 469 - Останати расходи од работењето, се евидентираат трошоци за спорови, расходи кои не се во функција на вршење на дејност, расходи од ефекти од промена на сметководствените политики и грешки кои не се материјално значајни и други расходи.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan