Accounting Documents
468
Синтетска сметка

Казни, пенали, надоместоци и друго

На сметката 468 - Казни, пенали, надоместоци за штета и друго, се евидентираат трошоците според називот на сметката

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan