Accounting Documents
432
Синтетска сметка

Трошоци за амортизација (за администрација, управа и продажба)

На сметката 432 - Трошоци за амортизација (за администрација, управа и продажба), трошоците за амортизација кои се однесуваат за администрацијата, управата и продажбата.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan