Accounting Documents
328
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на залиха на резервни делови

На сметката 328 - Вредносно усогласување на залиха на резервни делови, се евидентира разликата меѓу пониската нето продажна вредност и сметководствената вредност на залихите на резервни делови.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan