Accounting Documents
295
Синтетска сметка

Одложено признавање на приходи

На сметката 295 - Одложено признавање на приходи, се евидентираат разграничен вишок на приходи од продажба и повратен финансиски наем, одложените признати приходи во случај кога е предвидено враќање на купената стока и слично.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan