Accounting Documents
270
Синтетска сметка

Резервирања за трошоци во гарантен рок

На сметката 270 - Резервирања за трошоци во гарантен рок, се евидентираат резервирањата за трошоци кои ќе настанат во гарантниот рок за продадена опрема, извршени услуги и слично.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan