Accounting Documents
241
Синтетска сметка

Обврски за надоместоци на трошоците на вработените

На сметката 241 - Обврски за надоместоци на трошоци на вработените, се евидентираат обврските за дневници и за надомест на трошоците при службени патувања, обврски спрема вработените за користење на приватен автомобил за службени цели, теренски додаток, одвоен живот и слично.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan