Accounting Documents
218
Синтетска сметка

Останати обврски од поврзани друштва

На сметката 218 - Останати обврски од поврзани друштва, се евидентираат обврските спрема матични, зависни и други поврзани друштва кои не се евидентирани на другите сметки во рамките на групата 21.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan