Accounting Documents
103
Синтетска сметка

Девизни сметки

На сметката 103 - Девизни сметки, се евидентира состојбата и промените на парични средства на сметките во странска валута. Друштвото оваа сметка ја расчленува во зависност од намената на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan