Accounting Documents
05
Група

ОДЛОЖЕНИ ДАНОЧНИ СРЕДСТВА

На сметките од групата 05 - Одложени даночни средства, се евидентираат одложените даночни средства во согласност со МСС 12 и други релевантни стандарди и оддел 29 и други релевантни оддели на меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan