Accounting Documents
032
Синтетска сметка

Долгорочни заеми и кредити на поврзани друштва во земјата и странство

На сметката 032 - Долгорочни заеми и кредити на поврзани друштва во земјата и странство, се евидентираат долгорочни кредити и заеми дадени на матични, заависни и други поврзани друштва спрема називот на оваа сметка.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan