Accounting Documents
015
Синтетска сметка

Останати материјални средства

На сметката 015 - Останати материјални средства се евидентираат делата на ликовна, вајарска, филмска и друга уметност, предмети со музејска вредност, споменици на културата, книги, фотографии, олдтајмери, архивски предмети, макети, вложувања во туѓи недвижности, постројки и опрема и други неспомнати материјални средства.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan