Accounting Documents
009
Синтетска сметка

Акумулирана амортизација на нематеријални средства

На сметката 009 - Акумулирана амортизација на нематеријалните средства се евидентира исправката на вредност врз основа на пресметаната амортизацијата на сите облици на нематеријални средства.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan