top of page

1 час онлајн консултација

Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

  • 1 h
  • 59 евра
  • Сесија онлајн

Опис

Ќе ти помогнеме да избереш оптимално и интегрирано деловно решение за твоите бизнис активности. Ќе се потрудиме да одговориме на честите прашања но и на твоите специфични прашања: 👉 Дали може да се префрлат претходните податоци? 👉 Колку трае постапката? 👉 Колкава би била инвестицијата и кои се придобивките? Сите клучни дилеми околу одлуката за премин на нов ERP систем ќе ги разгледаме заедно. Со завршувањето на оваа консултативна средба ќе добиеш одговор дали Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е вистинското решение за твојот бизнис. КОРИСНИ ЛИНКОВИ ℹ️ Повеќе информации за Microsoft 365 Business Central има на линкот https://www.loginsystems.biz/bc ℹ️ Ако имаш потреба од повеќе часови за консултација, повеќе сознанија или демо, погледај ја страницата на линкот https://www.loginsystems.biz/grupa-uslugi?collection=presales


Полиса за откажување

Те молиме да го откажеш или презакажеш терминот најмалку 4 часа однапред. Го задржуваме правото да откажеме или презакажеме средба според наше видување. Во случај на наше откажување на услуга што е платена, средствата ги враќаме назад. Благодариме! / Please cancel or reschedule your booking 4 hours ahead. Login Systems reserves the right to cancel or reschedule a service at our discretion. In case of our cancelation the service that has been paid, we are going to return the payment back. Thank you!


Други закажувања за нашите услуги

bottom of page