top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

информација

видео

Модерно ERP решение за модерни бизниси - Microsoft Dynamics NAV

Со преку 160.000 компании/организации, повеќе од 2,7 милиони корисници, Dynamics NAV е во употреба во 195 земји во светот - благодарение...

пишува:

Angel Face

Автор

13.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Модерно ERP решение за модерни бизниси - Microsoft Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Со преку 160.000 компании/организации, повеќе од 2,7 милиони корисници, Dynamics NAV е во употреба во 195 земји во светот - благодарение на Логин Системи во листата на земји е вклучена и Македонија.Всушност, Логин Системи е заслужна и за вклучувањето на Косово и Албанија во листата на земји кадешто е присутен Dynamics NAV. Инаку Dynamics NAV постојано се развива и надградува за да може да одговори на модерните барања на корисниците ширум светот. Моментално, најнова верзија наменета за пазарите во регионот е Microsoft Dynamics NAV 2018.


Од почетокот на април 2018та година, излезе новата верзија за клауд - Dynamics NAV 2018 R2 со ново бренд име Microsoft Dynamics 365 Business Central. Оваа верзија е наменета за 14 земји, а од јули оваа година ќе биде достапна и интернационалната верзија која може да се користи и во Македонија.


Подолу на кусото видео може да се прегледаат најважните моменти од користењето на Micosoft Dynamics 365 Business Central. Во текот на оваа година, Логин Системи ќе го прилагоди на овој пакет за сметководство и ERP за македонските корисници.


Видео: Introduction to Microsoft Dynamics 365 Business CentralПовеќе информации за Dynamics NAV има на линкот www.ERP.mk/DynamicsNAV. Одговори на често поставуваните прашања има на линкот тука.
Објавата за Microsoft Dynamics 365 Business Central е тука ...

Бонус: видео сесии

Како изгледа Microsoft Dynamics NAV ...


Материјално работење ...


Работа со мобилен телефон ...

1 comment
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page